Start Omhoog Feedback

Volleybaltoernooi
Activiteiten CD Kol Shalom Kinderzangdag Volleybaltoernooi Enquête

 

 

Inschrijven

IN VERBAND MET EEN OVERWELDIGENDE AANMELDING VAN TEAMS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR ONDERSTAAND VOLLEYBALTOERNOOI. ONZE EXCUSES DAARVOOR. WELLICHT MOGEN WE U  BEGROETEN TIJDENS HET TOERNOOI VAN D.V. 2013.

 

 

Op D.V. vrijdagavond 10 februari 2012 (vanaf 19.00u) wordt ten bate van de stichting Kom over en help een volleybaltoernooi georganiseerd in de gymzalen van de Jacobus Fruytier scholengemeenschap te Apeldoorn. De eerste twee toernooien, in 2010 en 2011, waren een groot succes en door velen is om een herhaling gevraagd. Waaraan wij als organiserend comité graag gehoor geven.

 

Genoemde stichting heeft in Albanië een huiswerkproject in het stadje Delvinë. Door middel van dit project wordt aan jongeren scholing geboden waarbij zij tevens een maaltijd ontvangen en de boodschap van het Evangelie mogen horen vanuit Gods Woord . Voor deze jongeren willen we op 10 februari gaan spelen.

En wat is er nu leuker dan met elkaar te volleyballen voor een goed doel? Daarom de oproep: doe mee!!

 

Iedereen is van harte welkom, onder de voorwaarde dat je per team inschrijft. Het maakt niet uit of je een professioneel of amateur team bent. Doe gewoon mee. Juist als je lid bent van een volleybalclub. Maar ook met een groep vanuit de jeugdvereniging. Of met een groep van je school. Of gewoon een vriendenclub. Het maakt allemaal niet uit, zolang maar wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

 

 ü  Je schrijft in met een team van minimaal 6 personen

 ü  De teamleden zijn minimaal 15 jaar

 ü  Het team zorgt voor € 40,00 inschrijfgeld (mee te brengen op 10 februari)

 ü  Je houdt van een uitdagende volleybalwedstrijd

 

Inschrijven (per team) kan vanaf nu tot uiterlijk zaterdag 4 februari 2012. Dit kan op de volgende manier:

Website à   het inschrijfformulier op deze site (klik op "inschrijven")

Email    à     avantzelfde@solcon.nl

 

Naast volleyballen is er uiteraard ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Daarom zijn er ook voldoende hapjes en drankjes verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen. Ook voor het goede doel natuurlijk. En houd je niet van volleyballen? Dan ben je als aanmoediger ook van harte welkom en kun je je steentje bijdragen aan het geheel van de avond.

 

Misschien ben je (helaas) niet in de gelegenheid om te komen maar wil je het project wel financieel steunen. Dan is dat natuurlijk mogelijk. Je gift kan worden overgemaakt op 39.34.05.885 t.n.v. M. Hertgers (inzake KOEH), onder vermelding van “Volleybaltoernooi Albanië”.

 

Tenslotte, vragen over dit toernooi kunnen gesteld worden via bovengenoemd emailadres. Graag tot ziens in de Fruytier.

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@vant-zelfde.nl