Start Omhoog Feedback

Informatie
Informatie Bestellen

 

 

 Al vanaf de jaren '80 is er vanuit de Gereformeeerde Gemeente in Beekbergen een "Boekhandel-aan-huis". Het feit dat er in de directe omgeving geen christelijke boekhandel was te vinden gaf aan een aantal mensen de inspiratie om handel op te starten. Tot op dit moment is er nog steeds geen christelijke boekhandel als winkel te vinden in de omgeving. Maar nog wel "Boekhandel "De Hoeksteen", uw "boekhandel-aan-huis".

In juli 1999 hebben wij de boekhandel overgenomen van familie J.Wilbrink en weet men de weg te vinden naar Schoolbeek 15 in Ugchelen. Let wel, wij hebben geen winkel maar verkopen heel veel op bestelling. Dat kan een nadeel zijn wanneer men graag even wil "snuffelen" in boeken. Toch blijkt in de praktijk dat heel veel mensen wel weten wat ze willen en dus heel gericht kunnen bestellen. Overigens hebben wij een kleine voorraad van een aantal boeken die veel verkocht worden.

Daarnaast verkopen wij ook alle CD's die in christelijk Nederland worden uitgegeven. En wenskaarten (heel divers) zijn altijd uit voorraad leverbaar.

Graag geven wij u een richtlijn over de levertijd van onze producten:

bullet

    Boeken            2-5 werkdagen (afhankelijk van het feit wanneer u de boeken wilt hebben)

bullet

    CD's                 1-2 werkdagen

bullet

    Wenskaarten   Altijd uit voorraad leverbaar (kerstkaarten vanaf half november)

Uiteraard geven wij u graag advies over onze producten. U kunt hiervoor het formulier invullen onder de knop "Bestellen". Maar ook telefonisch geven wij u graag de benodigde informatie. Wilt u weten welke uitgaven er zoals op de markt zijn dan kunt u bijvoorbeeld de volgende sites bezoeken:

bullet

    Uitgeverij Den Hertog (Houten)

bullet

    Uitgeverij Koster (Barneveld)

bullet

    Uitgeverij De Banier (Utrecht)

Uw order zien wij graag tegemoet! Wat ons betreft: tot ziens.

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan dehoeksteen@solcon.nl